Strada Dobrogeanu Gherea 4

Start campaniei ”Desaga cu zambete magice”

Ne place sa vedem copii fericiti. Iar in acest an, le facem CADOU fericirea cea mai de pret: le daruim un zambet perfect, plin de magie, in cadrul campaniei ”Desaga cu zambete magice”! Avem nevoie de ajutorul vostru sa ii gasim! Campania se desfasoara in perioada 7 decembrie 2018- 7 ianuarie 2019.

IN CE CONSTA CAMPANIA?

Oferim tratamente gratuite pentru 2 copii cu varste intre 5 si 12 ani din judetul Brasov, care sufera de probleme dentare, iar familiile lor nu pot sustine financiar procesul de vindecare. Cazurile vor fi analizate pana pe 10 ianuarie, iar ulterior vor fi selectate 2 cazuri din toate cele propuse, care vor beneficia de tratament GRATUIT .

CINE ESTE ELIGIBIL PENTRU CAMPANIA ”DESAGA CU ZAMBETE MAGICE”?

✔️familii care au copii cu probleme dentare, cu varste intre 5 si 12 ani si pot face dovada faptului ca nu au posibilitati financiare.
✔️ familii cu copii care au resedinta in municipiul Brasov sau in localitatile invecinate

CUM POT FI INSCRISE CAZURILE?

✔️Cazurile pot fi înscrise DOAR prin mesaj privat pe pagina oficială de FB a City Center Dental Clinique & Orthodontics, alaturi de datele de contact ale persoanei pentru care se face recomandarea.
✔️Tag-urile sau comentariile de la postarea initiala vor fi luate in calcul doar daca persoana care da tag trimite un mesaj privat pe pagina oficiala de FB a clinicii 
Fiecare caz propus va fi analizat in detaliu pana pe data de 10 ianuarie, cand vor fi selectate 2 cazuri, pe baza unor criterii precum:
- gravitatea/complexitatea problemelor dentare
- situatia financiara a familiei
- contextul familial
- necesitatea efectuarii tratamentelor dentare

Ajuta-ne sa le redam zambetul perfect!

Top